2016 – Today
KM Interieur Advies is geboren uit een passie voor kleur, materiaal, kunst en tijdloosheid. Sindsdien heeft Klaar verschillende kleine en grotere advies en styling opdrachten uitgevoerd voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door middel van het combineren van kleuren, materialen, kunst en objecten geeft ze elk project een uniek karakter. Naast het adviseren van klanten neemt Klaar actief deel aan de nationale kunstwereld en is zij een gewaardeerd adviseur voor de Amsterdamse vestiging van The Public House of Art.

2010 – 2016
Als Sales Manager bij Studio Piet Boon heeft Klaar in samenwerking met verschillende design specialisten vele particuliere klanten zowel in Nederland als in het buitenland geadviseerd bij uiteenlopende projecten. Hierdoor heeft ze concrete ervaring opgedaan met het adviseren in bouwen en verbouwen van (monumentale) panden en woonhuizen alsook het inrichten daarvan.

1998 – 2010
Tot 2008 vervulde Klaar onder andere de rol van Sales Manager bij Studio Jan des Bouvrie. Ook heeft ze voor verschillende mode merken gewerkt. Hierin kon ze goed haar expertise voor kleuren en materialen toepassen en verder ontwikkelen.